Κατασκευή Ιστοσελίδων & Ε-shop

istoselida.eu | Φθηνή Κατασκευή Ιστοσελίδας & e shop από 300 euro 15 χρόνια εμπειρίας με πελάτες απ’ όλους τους κλάδους. Κατασκευή ιστοσελίδων & eShop υψηλής αισθητικής & λειτουργικότητας στις καλύτερες τιμές! Ανταγωνιστικές Τιμές · Μετρήσιμα Αποτελέσματα Καλέστε μας για Προσφορά στο 210 300 6011

Η istoselida.eu κατασκευάζει την δική σας προσωπική ή εταιρική ιστοσελίδα κάνοντας ανάπτυξη ακριβώς στις ανάγκες σας και για την λειτουργία που θέλετε να υπάρχει η ιστοσελίδα (web site).

Οι τεχνικοί μας κατασκευάζουν την ιστοσελίδα σας με αφοσίωση και μεθοδικότητα για να σας καλύπτει ακριβώς με κύριο ζητούμενο την απόλυτη ικανοποίηση σας με το χαμηλότερο κόστος

Οι Ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι είτε στατικές είτε δυναμικές είτε δυναμικές εφαρμογές . Οποιον τύπο ιστοσελίδας και να επιλέξετε σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ συντήρηση και για ΠΑΝΤΑ χωρίς καμία χρέωση .

Η μόνη “εκκρεμότητα” που έχετε είναι να στέλνετε ηλεκτρονικά (e-mail) το υλικό (εικόνες – κείμενα) που θέλετε να τροποποιηθούν ή να ανανεωθούν και μέσα σε 24 ώρες πραγματοποιείται από τους ανθρώπους μας.

Ο προγραμμτισμός που γίνεται σε κάθε Ιστοσελίδα βασίζεται πάνω στα πρότυπα ανοικτού κώδικα και εφαρμογών που συνδεόνται δυναμικά σε ένα web περιβάλλον.

Όλα τα site που κατασκευάζουμε περιέχουν τεχνολογία SEO ώστε να είναι εμφανή από τις μηχανές αναζήτησης και την Google για να έχετε άμεσα αποτελέσματα . Η ανάπτυξη γίνεται βάση διαφόρων γλωσσών προγραμματισμού και εφαρμογών .

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε :

– Στατικές Ιστοσελίδες (html)

– Δυναμικές Ιστοσελίδες  (Php , mysql , κλπ)

– Κατασκευές E-shop

– Κατασκευές Κοινοτήτων (forum)

– Κατασκευές web εφαρμογών

– Εφαρμογές Internet ανοικτού κώδικα (javascript , java , e-mail , Κλπ)

X